Marketplace

Mait Market je mobilní a webová aplikace, na které právě pracujeme. Jejím cílem je umožnit prodej digitálních i fyzických produktů a služeb v bezpečném prostředí. Naším záměrem je vytvořit platformu, kde mohou obchodovat pouze ověření uživatelé, čímž minimalizujeme riziko podvodů, které je typické pro jiné tržní platformy.

Mait Market bude nabízet služby a produkty od prvovýrobců, tedy přímo od těch, kteří je skutečně vytvářejí. Tím chceme podpořit přímé obchodování a zvýšit transparentnost mezi prodejci a kupujícími.

Jednou z hlavních funkcí Mait Marketu bude snaha napravit dnešní prostředí, ve kterém se zejména u některých služeb nastavují nepřiměřené provize. Mait Market bude sjednocovat výše provizí v daných odvětvích a transparentně o nich informovat. To pomůže vytvořit spravedlivější tržní podmínky pro všechny zúčastněné strany.

V druhé fázi vývoje plánujeme rozšíření, které umožní na tržišti začít využívat nejen tokeny MAIT, ale také další kryptoměny. Tím uživatelům nabídneme moderní a flexibilní platební možnosti, které usnadní obchodování na naší platformě.

Spuštění beta verze Mait Marketu je naplánována na Q4/2024. Do konce roku 2025 očekáváme dosažení minimálně 1 milionu realizovaných obchodů mezi uživateli sítě Mait.me. V roce 2026 již chceme realizovat alespoň 2 miliony transakcí ročně.