Síť uvnitř sítě

Unikátní funkcionalita naší zdravé sítě Mait.me, která umožňuje velkým komunitám, týmům a skupinám se specifickými zájmy si vytvořit prostředí na míru - vlastní síť uvnitř sociální sítě Mait.me. Taková síť může být normálně viditelná i pro ostatní uživatele, nebo úplně skrytá před světem a přístupná pouze pro zvané hosty.

Po připojení do komunity se uživateli začnou zobrazovat pouze příspěvky týkající se daného tématu a nic dalšího. Uživatel se samozřejmě může kdykoliv přepnout zpět do standardního režimu zobrazování obsahu Mait.me, nebo zůstat v rámci dané komunity, kde se cítí dobře. Každá komunita má své vlastní příspěvky, články, skupiny a události a je plně upravitelná dle potřeb aktuálních jejich uživatelů.

Mait.me je jedinou sociální sítí na světě, která umožňuje budovat vlastní sociální sítě a pohodlně se mezi nimi přepínat. Tuto funkci „Síť uvnitř sítě“ jsme již spustili a v dalších fázích jejího vývoje ji budeme nadále zdokonalovat a přinášet do ní nové možnosti nejen pro správce velkých týmů a komunit, ale i pro její členy.

Výhody této funkcionality jsme shrnuli do následujícího videa: