Videa a recenze

Součástí ekosystému Maitreja je také aplikace Tellmee. Jejím hlavním smyslem jsou video testimonialy, tedy možnost pomocí videa zaznamenat jedinečný zážitek, životní zkušenost nebo autentickou recenzi. Náš tým dokázal najít způsob, jak celý proces udělat vtipný a zábavný, aby uživatele bavil.

Tellmee najde využití v různých oblastech. Ve službách může být neocenitelným nástrojem právě pro sběr autentických recenzí od zákazníků, ve firemním prostředí naopak od zaměstnanců a najde své využití i v B2B segmentech, kde je důležitá kvalitní a rychlá komunikace.

Aplikaci však zároveň nabízíme i pro běžného uživatele. Tellmee je plná kvízů pro páry, výzev pro přátele a díky tomu, že vše probíhá přes video, je výstupem autentický a vtipný videoobsah vhodný pro vlastní pobavení i sdílení na sociálních sítích.

V širším kontextu je Tellmee zároveň nástrojem, jehož funkce postupně začleníme i do dalších aplikací a především do zdravé sociální sítě Mait.me. Zejména možnost ověřit svou totožnost prostřednictvím videa nebo ostatním uživatelům dokázat, že jste skutečná lidská bytost, bude v našich aplikacích hrát nesmírně důležitou roli.

V době, kdy současně bují AI a deepfake videa, bude možnost nahrát video, kde budete prokazatelně přítomni, jednou z klíčových funkcí digitálního prostředí. Tímto způsobem chceme posílit důvěryhodnost a autenticitu online komunikace, což je nezbytné pro zdravé fungování sociálních sítí a digitálních komunit.

Tellmee tedy představuje nejen nástroj pro zábavu a zpětnou vazbu, ale také významně přispívá k bezpečnosti a důvěryhodnosti naší digitální budoucnosti.

Více o aplikace Tellmee se dozvíte na stránce tellmee.app.